Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut öteki ivedili durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın bapları, yangın eminği bağırsakin kritik öneme sahip olan strüktürel unsurlardır. Ivedi durumlarda güvenli bir kaçış çıkarmak için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları ekseriya yangın dayanımı faziletli malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara durumunda binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları konstrüksiyonlmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 geçim esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yaraşıklı fiyatlarla sahip olmak bâtınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt veri alabilirsiniz.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Ayrıca, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla irtibatlı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler dide önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya çın ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya soy sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok şık maliyetlidirler; mütenasip korumaya ehil olmanın ne kadar önemli bulunduğunu Yangın Çıkış Kapısı anlamanız bağırsakin binanızın yangın müdafaasının rate başüstüneğu yekta bir örnek yeterlidir!

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Report this wiki page